Velkommen til Kerteminde Cykelklub

Kerteminde Cykelklub har en del år på bagen og har ca. 100 medlemmer. Vi har fast træning tirsdage og torsdag samt ture ud i det blå i weekender. Derudover er der en række sociale arrangementer i løbet af året - grillarrangementer, interne cykelløb med efterfølgende hygge og så ikke mindst vores store Tour de Kerteminde, som vi selv har drevet siden 2018 og hvor cykelryttere fra hele landet deltager.

Træning

KCK har træningstilbud tirsdage, torsdage og som regel hver weekend. En fast gruppe af turledere og trænere står for træningen og sikrer, at alle kommer med rundt. Hold øje med vores facebookgruppe for at se træningstidspunkter og indhold i hver enkelt træning. Tilmeld dig den lukkede facebook gruppe, så du er sikker på at se opslag om træning.

Cykelløb

Deltagelse i én eller anden form for cykelløb er altid en god motivationsfaktor for træningen og derfor et naturligt mål for klubbens medlemmer. KCK arrangerer hvert år, i september, Tour de Kerteminde med deltagere fra Fyn men også en del ryttere fra hele Danmark. Som medlem bliver du også tilbudt at deltage i udvalgte løb, som klubben enten betaler eller giver tilskud til.

Sociale arrangementer

KCK ønsker at skabe og udvikle en god, social atmosfære blandt alle klubbens medlemmer, hvor godt humør og jævnbyrdighed er fællesnævnere. Dette gøres via fællesarrangementer som klubaftener, udflugter og foredrag for medlemmerne og deres familie.

Klubtøj

KCK tilbyder køb af cykeltøj i høj kvalitet. Alle vores sponsorer er repræsenteret på klubtøjet, og det forventes, at du stiller op til klubbetalte løb i tøjet. Der designes nyt cykeltøj hvert andet år, og du kan som medlem af KCK løbende købe og supplere det, du mangler.

Kerteminde Cykelklub har mange erfarne medlemmer, men vi byder også meget gerne nye medlemmer velkommen. Alle med en racercykel og en hjelm, er velkomne til at køre med på et af vores mange hold.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

På vegne af bestyrelsen

Niels Erik Bak Andersen

Mobil: 21 49 18 14 / Mail: klintevej10kerteminde@gmail.com