Velkommen til Kerteminde Cykelklub

Kerteminde Cykelklub er én af de større cykelklubber i Danmark. Vores medlemmer spænder lige fra begynderen over motionisten til licensrytteren. Flere af vores medlemmer deltager hvert år i løb, både i ind- og udland og på alle niveauer.

Træning

KCK har træningstilbud tirsdage, torsdage og som regel hver søndag, for både motionister og licensryttere. En fast gruppe af turledere og trænere står for træningen og sikrer, at alle kommer med rundt. Træningen afvikles forskelligt for motionister og licensryttere. Hold øje med vores facebookside for at se træningstidspunkter og indhold i hver enkelt træning.

Cykelløb

Deltagelse i én eller anden form for cykelløb er altid en god motivationsfaktor for træningen og derfor et naturligt mål for klubbens medlemmer. KCK arrangerer hvert år, i september, Tour de Kerteminde med op til 800 deltagere fra hele Danmark. Løbet har været arrangeret siden 2007, og hvert år kommer der flere og flere deltagere til. Som medlem bliver du også tilbudt at deltage i udvalgte løb, som klubben enten betaler eller giver tilskud til.

Sociale arrangementer

KCK ønsker at skabe og udvikle en god, social atmosfære blandt alle klubbens medlemmer, hvor godt humør og jævnbyrdighed er fællesnævnere. Dette gøres via fællesarrangementer som klubaftener, udflugter og foredrag for medlemmerne og deres familie.

Klubtøj

KCK tilbyder køb af cykeltøj i høj kvalitet. Alle vores sponsorer er repræsenteret på klubtøjet, og det forventes, at du stiller op til klubbetalte løb i tøjet. Der designes nyt cykeltøj hvert andet år, og du kan som medlem af KCK løbende købe og supplere det, du mangler.

Kerteminde Cykelklub har mange erfarne medlemmer, men vi byder også meget gerne nye medlemmer velkommen. Alle med en racercykel og en hjelm, er velkomne til at køre med på et af vores mange hold.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

På vegne af bestyrelsen

Henrik Wedell, Bestyrelsesformand

Mail: kertemindecykelklub@gmail.com

Tour de Kerteminde

Kerteminde Cykelklub har overtaget Tour de Kerteminde.

Se mere under menu punkt Tour de Kerteminde øverst til højre.