Om løbet

Kerteminde Cykelklub er gået i udbrud som arrangør af Tour de Kerteminde, søndag d. 16. september 2018. Tour de Kerteminde er efter 10 år med både kajak- og cykelløb nu et rent motionscykelarrangement for hele familien. Det er traditionen tro muligt at vælge mellem tre forskellige ruter. Der er en 25 km flot cykelrute (Kerteminde Efterskole ruten) for hele familien. Der er en 60 km kuperet rute (Entreprenørgårdens rute) rundt i den skønne natur omkring Kertinge Nor. Er du i ekstra god form, så kan du vælge at køre 120 km ruten (Butler's Choice ruten), hvilket betyder, at du kører 60 km ruten to gange.

Kerteminde Cykelklub står ikke helt alene, men får god hjælp af Kerteminde Efterskole og en lang række af frivillige der støtter op om arrangementet. Som noget nyt vil cykelløbene i år både starte og slutte i Drigstrup. Løbene afsluttes dermed med en udfordrende stigning til sidst. Vi benytter efterskolens fine faciliteter før løbet til nummerudlevering, morgenmad, omklædning og parkering.

Start og mål:
Start vil  være i bunden af Drigstrup bakken. Drigstrup Bygade 46, Drigstrup, 5300 Kerteminde.
Mål vil være ved Kerteminde Efterskole. Degnehøjvej 20, Drigstrup, 5300 Kerteminde.

Parkering:
Der bliver trængsel omkring start og målområdet ved Kerteminde Efterskole, og der er kun plads til ca. 100 biler bag efterskolen. Vi anbfaler derfor, at du finder parkering i Munkeo på én af følgende adresser:

P-plads v/Kirkens Korshær Genbrug, Nørregade 18, 5330 Munkebo
Bycentret 302, 5330 Munkebo
Toften 600, 5330 Munkebo.

Fra alle adresser er der 3-4 km til start/målområdet. Hvis du har en taske med, er du velkommen til at stille den i hallen på Kerteminde Efterskole mens du cykler. Vi har desværre ikke mulighed for aflåsning, men der vil være medhjælpere til løbet i området hele dagen.

Pris for løbet:
25 km: 75 kr.
60 km: 175 kr.
120 km: 225 kr.

Eftertilmelding (fra fredag 14.september kl. 12.30) koster +50 kr.

Med i prisen får du:
  • Kaffe og rundstykke før løbet
  • Energidrik
  • Tidstagning med chip ved Sportstiming
  • Motorcykel marshalls med hver startgruppe
  • Mulighed for 2 depoter med vand, frugt, energibar
  • Grillpølse med brød og 1 øl/vand efter løbet
  • Deltagelse i lodtrækning om præmier efter løbet

Udlevering af startnummer:
Udlevering af startnummer foregår på Kerteminde Efterskole (hallen) fra kl. 8.00

Omklædning:
Der er mulighed for omklædning på Kerteminde Efterskole. Der er desværre ikke mulighed for bad efter løbet.

Ruter:
Herunder finder du link til de 3 ruter. Kører du 120 km, kører du 2 omgange på 60 km ruten.

Link til "Butler's Choice ruten" 120 km
Link til "Entreprenørgårdens rute" 60 km
Link til "Kerteminde Efterskole ruten" 25 km

Starttidspunkter:
120 km starter kl. 9.00
60 km starter kl. 10.00
25 km starter kl. 11.30

Regler:
Tour de Kerteminde er et motionsløb, og alle færdselsregler SKAL overholdes. Vi anmoder alle deltagere om at tage hensyn til øvrige trafikanter og rette sig efter henstillinger fra officials og hjælpere, der skal sikre afviklingen af løbet.
Alle deltagere skal anvende godkendt cykelhjelm. Brug af tri-styr er forbudt. Følgebiler er ikke tilladt.