Træning

Tirsdag kl. 18.00 (april måned kl. 17.30): Hold 1 + Hold 2

Onsdag kl. 9.30: Seniorholdet

Onsdag kl. 18: Turhold for nye eller ryttere som ikke føler sig klar til hold 1 og 2.

Torsdag kl. 18.00 (april måned kl. 17.30): Hold 1 kører træning og Hold 2 kører torsdagsruten.

Søndag kl. 9.00: Der arrangeres cykelture ud i det blå. Turen slåes op på Kerteminde Cykelklubs facebook-gruppe af frivillige.

Alle træninger starter fra Kulturhus Fjorden, Regnar Langesvej 1, 5300 Kerteminde.

Til hver træning vil der være tilknyttet en holdkaptajn som forestår træningen. Princippet er, at træningen skal være sjov og udfordrende, og at alle skal med gruppen hjem.

Hold 1 er klubbens hurtigste hold. Er du ny i klubben anbefales det at starte på turholdet om onsdagen. Herefter vurderes i samråd med trænerne, om du er klar til hold 2 eller hold 1.

Til træninger kræves cykelhjelm og en velkørende racercykel.

Om vinteren holdes træningen ved lige på landevej, i skoven og med spinninghold.

Torsdagsruten findes her:  https://strava.app.link/91kM5e01I6