- Kalender Skip Navigation Links
- KCK
- Betingelser
Kære medlem

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for alle involverede i klubben, både medlemmer og frivillige medhjælpere har vi valgt, at indkøbe og benytte et nyt internet baseret klubadministrations system. Systemet hedder klubmodul og meget brugervenligt og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

Som med alt nyt vil der naturligvis være en lille omstillingsperiode. Det vil der også være med klubmodul. For dig kære medlem betyder det følgende:

Du skal oprette en profil på vores hjemmeside:

Når du har oprettet din login, skal du klikke på kontingent på øverste menu bjælke.

Vejledning til betaling af klubkontingent: Vejledning

Du skal betale med dit kreditkort.

For os frivillige ulønnede i klubben betyder det en verden til forskel at få et system som klubmodul. Vi glæder os meget og kan med klubmodul sikre jer en langt bedre oplevelse og anvendelse af klubbens resourcer.

Er der spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe.

Henrik Wedell, formand

Mail: kertemindecykelklub@gmail.com