- Kalender Skip Navigation Links
- KCK
- Betingelser

Velkommen til Kerteminde Cykelklub

Med flere end 150 medlemmer er Kerteminde Cykelklub én af de større cykelklubber i Danmark. KCK  blev stiftet i 19xx og har medlemmer fra et stort opland. Klubbens medlemmer er aktive cykelryttere, der deltager i klubbens trænings- og løbsarrangementer og repræsenterer klubben i klubtøjet.

Træning
KCK har flere ugentlige træningstilbud for både motionister og amatørlicensryttere, hvor en gruppe af turledere og trænere står for den daglige træning. Træningen afvikles forskelligt for motionister og licensryttere.

Cykelløb
Deltagelse i én eller anden form for cykelløb er en god motivationsfaktor i træningen og derfor et naturligt mål for klubbens medlemmer. KCK arrangerer hvert år i samarbejde Munkeby Kirke og Folkekirkens Nødhjælp i september Tour de Kerteminde med op til 800 deltagere fra hele Danmark. Løbet har været arrangeret siden 2008, og hvert år kommer der flere og flere deltagere. Siden 2016 har KCK også været medarrangør af cykelløbet Tour Re Tour.

Sociale arrangementer
KCK ønsker at skabe og udvikle en god social atmosfære blandt alle klubbens medlemmer, hvor godt humør og jævnbyrdighed er fællesnævnere. Dette gøres via fællesarrangementer som klubaftener, udflugter og foredrag for medlemmerne og deres familie.

Klubtøj
KCK tilbyder køb af cykeltøj i høj kvalitet og med sponsorlogoer og KCK logoer. Der laves nyt cykeltøj hvert andet år, som alle medlemmer af KCK kan købe.

Kerteminde Cykelklub har mange erfarne medlemmer, men vi byder også meget gerne nye medlemmer velkommen. Derfor starter vi som noget nyt begynderhold op fra April 2017.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

På vegne af bestyrelsen

Henrik Wedell, bestyrelsesformand